Spejdere varmer op i Børneland

7. juli 2016 12:39 , af Brian Jørgensen

I 2017 bliver den helt store begivenhed i Sønderborg, Spejdernes Lejr med 40.000 gæster. Allerede i 2016 varmer spejderne op til den store lejr og deltager i, Ringriderfestens Børneland.

Ringriderfestens Børneland byder igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. I år med besøg af spejdere, som giver prøver på spejderlivet med forskellige aktiviteter. De lokale spejdere kommer til at være lige ved siden af Hærvejens spejdere, der igen i år kommer med en klatrevæg. Klatrevæggen indbyder med sine 7 meter til at klatrer i højden. Med ruter for både store og mindre børn er der udfordringer for alle, for at komme til tops og nyde udsigten og hele Børneland.

Spejderne er ikke de eneste nye aktiviteter i Børneland. Af nyheder i årets Børneland er også Cartoon Networks sommerturné, MGP Koncert og adgang til Skatehallen. Derudover er der gensyn med sidste års successer MTB Bane, Ballonklovnen Finn, Bilkas Billie og ansigtsmaling.

- Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til et fantastisk Børneland, baseret på masser af frivillig arbejdskraft og samarbejde med forskellige sponsorer fortæller Klaus Olesen, formand for ringriderfestens børnekomité.

Børnelands mange gammelkendte favoritter er også tilbage, for eksempel ringriderfrokost, cykelringridning, ponyridning, guldgravning, militær forhindringsbane, squash, boldspil, et legeområde for de helt små og meget mere. Børneland er åben fra fredag den 8. juli til søndag den 10. juli.