De første knap 600 har købt billet til Ringriderfestens Damefrokost

De første knap 600 har købt billet til Ringriderfestens Damefrokost

22. maj 2024 16:02 , af Jens Michael Damm

Ringriderfestens Damefrokost i Sønderborg er særdeles populær. Her knap to måneder før den store fest finder sted lørdag den 13. juli på Ringriderpladsen er der solgt 560 billetter, og dermed vil antallet af deltagere overgå antallet af deltagere i den første damefrokost i Ringriderforeningens regi.

-Vi er utrolig glade for den opbakning vores arrangement får, og det betyder, at det på sigt bliver en kærkommen tradition på linje med Ringriderfestens herrefrokost, siger Camilla Frederiksen Bonde fra Damefrokostkomiteen, der står bag arrangementet.

Billetsalget til Damefrokosten sker i ryk. To veninder finder ud af, at de hver finder fire-fem andre deltagere, og så køber de et antal billetter, og er dermed sikre på at komme til at sidde sammen i det store telt.

Frokostarrangementet finder sted lørdag den 13. juli fra kl. 14 til 19 og er for alle piger og damer i alderen fra 18 år og frem.

Det er Hotel Baltic i Høruphav, der leverer en tre retters menu, mens det er Wohlenberg Vinhandel, der har udvalgt de vine, der serveres. Vin, øl og vand serveres ad libitum. Øllet er Damefrokostens egen sommer-øl og kommer fra Midtfyns Bryghus.

Undervejs i frokosten vil der være taler af blandt andre tidligere tv-journalist Line Baun Danielsen og ligestillingsminister Marie Bjerre. Og så er der også et hemmeligt indslag, som først afsløres under frokosten.

De musikalske indslag leveres blandt andet af de danske og internationale orkestre, som Ringriderfesten har engageret til at underholde i forbindelse med optog gennem byen, ved koncerten på Rådhustorvet lørdag, til det Internationale Tattooshow i Sydjysk Sparekasse Skansen om søndagen og til herrefrokosten mandag.

Prisen for en billet er 790 kr. Er man en gruppe, der vil sidde ved samme bord, skal alle billetter som nævnt købes samlet. Det sker på www.billetsalg.dk. Billetter sælges til og med den 3. juli.

-Også i år opfordrer vi frokostdeltagerne til at kommer i et dress bestående af en hvid overdel/kjole og en mørk underdel. Dermed får vi skabt lidt af den stemning, der kendes fra herrefrokosten, hvor alle mænd er i hvide skjorter.