Ældrearrangement med musik, sang og lagkage

23. juni 2017 12:40 , af Thomas Kristiansen

Byens ældre medborgere skal igen hente og købe billetter til Ringriderfestens ældrearrangement i forretningen Mr. Klausen, Perlegade 11, hvor billetsalget begynder mandag den 26. juni kl. 10.00.

Ringriderfestens ældrearrangement foregår fredag den 7. juli kl. 13.00 i det store festtelt på Ringriderpladsen.

Billetterne koster det symbolske beløb af 30 kroner, og så giver billetten oven i købet adgang til festpladsen. Stig Klausen fra Ringriderfestens Arena-komité oplyser, at der er plads til 600 deltagere, så man skal nok ikke vente for længe med at sikre sig en billet.

Der bliver nemlig tale om en eftermiddag med kaffe og lagkage, men også en eftermiddag med kanon underholdning.

Broager Brandværns Showband er igen i år på scenen sammen med Stine (Bruun) & Martin (Knudsen). Københavner-parret er hylende morsomme og forstår den hårfine balancegang mellem plat og humor. De optræder blandt andet som det vanvittige par Birgit og Helge.

De har optrådt sammen de sidste ti år – blandt tre år i Cirkusbygningen ved Wallmans Dinnershow. Desuden har Stine Bruun i adskillige år været bakkesangerinde i Bakkens Hvile.

I løbet af eftermiddagen vil også Ringriderfestens formand, Jes Andersen, komme forbi og hilse på byens ældre medborgere.