Cykelringridning

Børnenes Cykelringridning

Tilmeldingen åbner d. 23 juni på www.cykelringridning.dk
Tilmeld dig selv eller dit barn ved at besøge www.cykelringridning.dk. Cykelringridningen starter ved FriBike Shop i Sønderborg. Fra kl 12:30 åbner indskrivning, og kl. 13:00 går de store optog gennem byen og til Ringriderpladsen.

Selvom det er gratis at deltage i cykelringridningen, er der alligevel chance for at vinde en af de flotte præmier.

Præmierne har en samlet værdi af over 25.000 kroner. Cykelringridningen er for børn til og med 14 år.
I hver af de tre alderskategorier 0 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 14 år dystes der om 3 præmier. Vinderen i hver aldersgruppe kan gå hjem med en helt ny børnecykel, nummer 2 i kategorien vinder et gavekort på 1000 kr., mens 3. Præmien i hver kategori er en cykelhjelm. Alle de flotte præmier er sponsoreret af Fri BikeShop i Sønderborg.

Men bare ved at deltage i Børnelands gratis cykelringridning vinder man. Alle forhåndstilmeldte børn kan gratis afhente en tilmeldingspakke, som indeholder ting til at pynte cyklen og overraskelser. Alle deltagende børn modtager også en gratis børnebillet til Universe samt en værdikupon en gratis softice ved Promenaden som kan benyttes efter endt cykelringridning.

Igen i år er der også præmier til de 3 bedst pyntede cykler. Præmierne til de bedst pyntede cykler er sponsoreret af Fri Bikeshop og Universe: 1. præmie: Børnecykel + Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2023, 2. præmie: Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2023 og 3. præmie: 4 fribilletter til Universe i 2023. Vinderen kåres af et dommerpanel med Kent Nissen fra Fri BikeShop som formand.