Du kan få 252 heste i garagen

Du kan få 252 heste i garagen

26. april 2024 07:47 , af Jens Michael Damm

Sælgere af de lodsedler som Ringriderfesten i Sønderborg udbyder modtog i fjor 287.000 kr. som tak for hjælpen.

I fjor blev lodsedlerne i Ringriderfesten i Sønderborgs store lotteri nærmest flået ud af hænderne på sælgerne. Interessen, for at vinde en el-bil fra BEKA Auto i Sønderborg, var overvældende.

I år er hovedgevinsten atter en el-bil fra BEKA Auto. Denne gang er det en flot hvid Volvo C40 Ultimate med en ydelse på 252 heste og en rækkevidde op til 576 kilometer. Vinderen får mulighed for at køre 30.000 kilometer i bilen i løbet af et år. Det eneste vinderen selv skal betale er strømmen. Alt andet er inkluderet i gevinsten.

Sidste års hovedgevinst – en rød Ford Mustang – blev vundet af en familie i Varnæs, og de kører fortsat i den flotte bil.

Interessen for at sælge Ringriderfestens lodsedler er steget i takt med, at det er gået op for foreningerne, at de har mulighed for at tjene et beløb på salgsindsatsen. I år er der 49 foreninger, og i Ringriderfestens lotterikomite venter man derfor, at man samlet skal betale over 300.000 kr. for salgsarbejdet. Salget begynder den 1. maj.

Antallet af lodsedler – der fortsat koster 20 kr. per lod - er steget til 20.000, og går det som det plejer, er lodsedlerne revet væk inden selve festen i anden weekend i juli. Dog skal der være en lodseddel tilbage. Den bortauktioneres under herrefrokosten. I fjor indbragte auktionen 150.000 kr.