Glad vinder af Kia Picanto kommer fra Hørup

Glad vinder af Kia Picanto kommer fra Hørup

15. august 2022 10:51 , af Jens Michael Damm

-Jeg er både glad og overrasket for at vinde en bil. Det er jo en fiks lille sag og en flot præmie, siger Kim Holmer fra Hørup.

Få dage efter årets herrefrokost, der var Kims første feriedag, fik han konstateret, at han var smittet af corona. Da vindernumrene på årets ringrider lodsedler blev offentliggjort, ringede Kim Holmers kone hjem til sin sengeliggende mand og fik ham til at tjekke numrene på de lodsedler, han havde købt. Noget skulle han jo foretage sig.

Han havde nummer 16313, som var nummeret på årets hovedpræmie - en Kia Picanto 1.0 Prestige 5D til en værdi af 125.000 kr. - sponseret af autoforhandler Erling Høi-Nielsen a/s i Sønderborg.

Og lige pludselig fik Kim det lidt bedre, men corona ville dog ikke slippe sit tag i Kim – og hele ferien kom til at stå i coronaens tegn.

Kim Holmer har besluttet ikke at beholde bilen.

- Vi har i forvejen to biler og en stor hund. To af vores børn er under uddannelse i København og bor midt i byen, mens den tredje netop har anskaffet sig en Kia stationcar, så vi vil søge at sælge bilen og benytte provenuet til fortsat restaurering af vores ældre sommerhus i Skovmose.

Kim har været en del af Ringriderfestens rytterkomité i 15 år. Han er komiteens materialeforvalter.

Det er i øvrigt anden gang, at et medlem af rytterkomiteen løber med lotteriets første præmie. Tidligere har komiteens formand, ritmester Hans Otto Ewers, vundet et rejsegavekort på 30.000 kr. der dengang udgjorde lotteriets hovedpræmie.

Det er Notarius Publicus, der har udtrukket samtlige numre i det store lotteri, som også omfatter festens tombola. Numrene kan ses her.

Gevinster skal være afhentet senest 5. september.