Pynt cyklen og vind Universe sæsonkort til hele familien

28. juni 2018 07:00 , af Brian Jørgensen

Den flottest pyntede cykel i Børnelands gratis cykelringridning den 7. juli, vinder ikke bare en ny børnecykel men også 2018 sæsonkort til Universe for hele familien.

Udover der kæmpes om en cykel som førstepræmie i galgerne for hver aldersgruppe, er der også en ekstra præmie i form af en ny cykel, til den flottest pyntede cykel i optoget. Igen i år kan hele familien vinde med den bedst pyntede cykel. De 3 bedst pyntede cykler præmieres også med sæsonkortpakker eller billetter til Universe for hele familien. Inviter hele familien med på ringriderpladsen til en hyggelig eftermiddag.

- Det er en god tradition at deltagerne har flot pyntet deres cykler.  Vi håber på masser af kreative og flotte cykler i optoget, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop, der er medarrangør sammen med Ringriderfestens Børneland.

Sidste år slog cykelringridning rekord med over 200 børneryttere i optoget. Når børnenes cykelringridning ved Ringriderfesten i Sønderborg, skydes i gang med optog gennem byen lørdag d. 7. juli kl. 13.30. Bliver de igen i år fulgt af god musik leveret af de to bands i optoget. Ud over Sønderborg Gardens Sambaorkester vil de mange pyntede cykler blive fulgt af Sønderborg Pipes and Drums. Cykelringriderne vil også blive fulgt af Bilka ulven Billie og Broagersparekasses maskot Maliq. Undervejs deles der lidt mundgodt ud til tilskuerne til optoget.