Salg af ringriderplakat skal hjælpe Natteravnene tilbage i Sønderborg

22. februar 2022 20:35 , af Jens Michael Damm

Grafisk Arbejde og Ringriderfesten i Sønderborg lader alle indtægter fra plakatsalg gå til Natteravnene, der holder informationsmøde på Ungecentret den 3. marts.

-Det skal være trygt at færdes i Sønderborgs natteliv. Når så en gruppe ildsjæle forsøge at genetablere Natteravnene i byen, ser vi en mulighed for at yde en hjælpende hånd og samtidig få spredt budskabet om, at Ringriderfesten i juli er tilbage efter to års fravær, siger formanden for Ringriderfesten i Sønderborg, Jan Rasmussen.

Ringriderfesten har sammen med Grafisk Arbejde netop besluttet, at den plakat, som grafiker og kunstmaler Jeppe Nedergaard har designet, bliver trykt i et særoplag og sættes til salg. Hele indtægten går ubeskåret til etablering af Natteravnene i Sønderborg.

-Siden vi præsenterede ”synsprøveplakaten”, som vi kalder den, har vi fået en del henvendelser fra mennesker, der gerne vil købe plakaten. Det var egentlig meningen, at plakaten kun skulle leve i et digitalt univers, men når vi nu kan efterkomme ønskerne og samtidig støtte en god og samfundsnyttig sag, så gør vi det med glæde sammen med trykkeriet, siger Jan Rasmussen.

Plakaten fremstilles i et begrænset oplag i både A4 og A3 størrelse og koster henholdsvis 50 kr. og 100 kr. Plakaten fås fra mandag den 28. februar i ejendomsmæglerkæden Homes butik på Møllebakken 7 i Sønderborg. Betaling sker via mobilepay.

Midlerne, der kommer ind ved salget, er øremærket til Natteravnene i Sønderborg. Natteravnene holder et informationsmøde på Sønderborgs Ungecenter torsdag den 3. marts fra 18.30 på adressen Ørstedsgade 53.

-Vi håber at se rigtig mange til mødet, og det er skønt, at Ringriderforeningen støtter initiativet, siger Jesper Schultz, der står bag Natteravnene i Aabenraa og nu er med til at genetablere foreningen i Sønderborg.