Varnæs-par vinder lotteribilen

Varnæs-par vinder lotteribilen

17. august 2023 15:00 , af Jens Michael Damm

Da Tina Jørgensen gik til byfest i Varnæs, mødte hun en af Ringriderfesten i Sønderborgs lodseddel-sælgere. Hun valgte at købe fem lodsedler for 100 kr. Da hun kom hjem, skrabede hun feltet med de små sidegevinster, og hængte lodsedlerne op på køleskabet – for de fem sidegevinster skulle dog indløses inden 1. september.

Da rygtet om at hovedgevinsten – en knaldrød Ford Mustang Mach-E fra BEKA Auto – muligvis var på en lodseddel købt til Varnæs byfest, tjekkede hendes søn kuponerne en ekstra gang. Nummeret 9597 stod på den ene lodseddel, men havde et 0 foran. Det forvirrede, men for en sikkerheds skyld kontaktede familien Ringriderfestens ledelse og fik at vide, at nullet var et krav fra spilmyndighederne, og at lodsedlen var ok.

-Det var en meget mærkelig oplevelse, siger en glad Tina, der til daglig arbejder hos købmanden i Bovrup.

Tina og gemalen Michael har to ældre biler. Familien har ifølge Michael Jørgensen ikke det store kørselsbehov og mener ikke umiddelbart, at de kan køre 40.000 kilometer på to år, som er en del af hovedgevinsten. De vil du tage en snak med Allan Paulsen fra BEKA Auto og Asger Sandhøj Jørgensen fra Lotterikomiteen for at finde ud af, om de skal beholde el-bilen, eller de ønsker at få de 50.000 kr. som bilen kan konverteres til.