Cykelringridning med samlet præmiesum på 25.000 kr.

Cykelringridning med samlet præmiesum på 25.000 kr.

17. juni 2024 15:20 , af Jens Michael Damm

Er du ikke ældre end 14 år, kan du cykle med en lanse i hånden og tage nogle ringe, så har du chancen for at vinde nogle af de flotte præmier, når Børneland, som en del af Ringriderfesten i Sønderborg gennemfører sit traditionsrige cykelringridning den 13. juli. Den samlede præmiesum er på 25.000 kroner

Man kan allerede fra den 30. juni tilmelde sig begivenheden https://www.ringriderfesten.dk/cykelringridning. Det er gratis at deltage.

På dagen begynder cykelringridningen ved Fri Bike Shop i Sønderborg. Fra kl. 12:30 åbner indskrivning, og kl. 13:00 går det store optog gennem byen og til Ringriderpladsen.

I hver af de tre alderskategorier 0 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 14 år dystes der om tre præmier. Vinderen i hver aldersgruppe kan cykle hjem på en helt ny børnecykel, nummer 2 i kategorien vinder et gavekort på 1000 kr., mens 3. får en cykelhjelm. Alle præmier er sponsoreret af Fri Bike Shop i Sønderborg.

Men bare ved at deltage i Børnelands gratis cykelringridning vinder man. Alle deltagende børn modtager også en gratis billet til Universe samt en værdikupon til en gratis softice ved Promenaden.

Igen i år er der også præmier til de tre bedst pyntede cykler. Præmierne til de bedst pyntede cykler er sponsoreret af Fri  Bike Shop og Universe: 1. præmie: Børnecykel + Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2024, 2. præmie: Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2024 og 3. præmie: 4 fribilletter til Universe i 2024. Vinderen kåres af et dommerpanel med Kent Nissen fra Fri Bike Shop som formand.

Efter cykelringridning er der koncert med Katrine Bille Band.