Begrænset antal pladser til årets børneringriderfrokost

3. juli 2019 08:00 , af Brian Jørgensen

Igen i år byder Ringriderfestens Børneland på ringriderfrokost for børn. Det er gratis at deltage, men man skal hente en billet på forhånd. For at være sikker på at komme med. Da der er et begrænset antal pladser.

Efter at have afholdt børnenes ringriderfrokost et par år i det store Hesteskoen-telt, er frokosten tilbage i Børneland. Det gør også at antallet af billetter igen er begrænset. Billetter til børnenes ringriderfrokost er gratis, men man skal hente dem på forhånd for at være sikker på at få plads. Billetterne uddeles efter ’først til mølle’ princippet fra onsdag den 3. juli 2018 kl. 10.00 hos Min Købmand på Grundtvigs Allé 95 eller Rønhaveslagteren på Hestehave 24. Eventuelt overskydende frokostbilletter kan afhentes ved indgangen til Børneland fra lørdag den 13. juli.

Netop Rønhaveslagteren er ny sponsor og leverandør til frokosten. Børnene kan igen glæde sig til at sætte tænderne i pølser med brød. Derudover vil der igen være en juice eller vand til maden og en is til dessert, sponsoreret af Min Købmand på Grundtvigs Allé.

- Vi har i år et maksimum på 360 børn, så det gælder sig om at skynde sig ud og hente en billet ved Min Købmand eller Rønhaveslagteren forklarer Brian Jørgensen, Formand for Børnekomitéen.

Årets børneringriderfrokost afvikles i år 30 minutter tidligere end hidtil, så børnene skal være tidligere på plads. Præcis Kl. 13:00 byder ringriderfestens formand Jes Andersen, med hjælp fra festens herolder, gæsterne til børnenes ringriderfrokost et varmt velkommen. I løbet af den gode halve time som frokosten varer, vil der være hyggelig ringriderstemning i børnehøjde med musik og fællessang.

-Vi har længe ønsket at flytte frokosten frem, men har været usikre på om alle nåede ind på pladsen i tide. Men nu hvor optoget også er rykket 30 minutter frem, har vi gjort det samme med børnefrokosten udtaler Brian Jørgensen, Formand for Børnekomitéen.