Bil til 131.000 kr. er hovedgevinst i ringriderlotteriet

21. maj 2019 16:00 , af Thomas Kristiansen

Autoforhandler Erling Høi-Nielsen står atter bag udlodningen af en Citroen. I år en smart rød C3 Street.

 De personer, som er så heldige at få mulighed for at købe en af de 15.000 lodsedler, som Ringriderfesten i Sønderborg nu sætter til salg, kan vinde en personbil til 131.000 kroner.

 Det er den mest værdifulde hovedpræmie lotteriet nogensinde har haft. Bilen, en smart rød Citroen C3 Street 1,2 PureTech, er fra autoforhandler Erling Høi-Nielsen, med afdelinger i Sønderborg og Rødekro.

 I fjor var hovedpræmien en Citroen C1 også fra Erling Høi-Nielsen, og samtlige lodsedler blev nærmest revet væk, længe før selve ringriderfesten begyndte. Den heldige vinder blev et ægtepar fra Rødekro.

 I år håber man på en tilsvarende stor interesse, men har fastholdt kun at trykke 15.000 lodsedler. Foruden bilen er der en lang række andre gevinster på lodsedlen, der fortsat koster 20 kr. Lodsedlens samlede præmiesum, er på 175.000 kr. Lodsedlerne vil blive solgt af foreninger og spejdere, som man vil kunne møde rundt om i Sønderborg. Bilen vil også blive præsenteret i forbindelse med ringriderfestens aktiviteter bl.a. det traditionsrige rytteroptog gennem byen.

 -Vil du have en ny bil, kan du være heldig at få den for en investering på blot 20 kr. Så møder du en sælger, er spørgsmålet ikke, om du skal købe, men hvor længe du tør vente. Vi har en klar forventning om, at lodsedlerne vil ”gå som varmt brød”, siger formanden for Lotteri- og tombolakomiteen, Asger Sandhøj Jørgensen.

 I år har Lotteri- og Tombolakomiteen valgt at give lodsedlen et lidt andet layout og trykke den i 4 farver på en lidt bedre papirkvalitet. Det er sket i nært samarbejde med Langenberg Grafisk i Sønderborg.

 Foruden lodsedlen har komiteen også en tombola, der har åbent under ringriderfesten fra den 12. til 15. juli. Her har HS Tryk fremstillet de 33.500 lodder, der skal i de røde tromler. Gevinsterne i tombolaen har en samlet værdi af 160.000 kr.