Biografaktuel Youtuber sætter gang i Børneland

18. juni 2018 07:00 , af Brian Jørgensen

En af Danmarks største YouTube-Stjerner, Albert Dyrlund, kommer direkte fra optagelserne af hans nye biograffilm til Børneland. Søndag den 8. Juli kl. 15.00 giver han koncert i Børneland.

Børneland får søndag den 8. juli besøg af Albert Dyrlund. Albert er en af de førende influenter i Danmark, ihvertfald i blandt de unge. Hans verden handler meget om sjov og ballade, venner, piger og familie. 

Som et højenergisk fjollehoved, der ikke er bange for at gå til grænsen er han blevet en af Danmarks største YouTubere pt. Albert vandt til ’Guldtuben 2016’ prisen som Årets Vlogger, har udgivet flere hit singler, hvoraf både ‘Ulla’ og ‘Emoji’ var nomineret til Årets Virale Hit til ’Guldtuben 2017’ og ‘Ulla’ til Årets Sang.

 -Vi som forældre kender måske ikke Albert – men det gør vores børn, bare spørg dem! Albert er den seneste tid vokset meget pga. hans sange. Bare tre af hans sange: ’Hellerupdreng’, ’Emoji’ og ’Ulla’ har tilsammen over 12 mio. visninger på YouTube, Udtaler Brian Jørgensen, Formand for Børnekomitéen.

Nu har også den kendte børnefilms producer, Regner Grasten, fået øjnene op for Albert. Hans nyeste film bliver ’TEAM ALBERT’ med Albert Dyrlund i hovedrollen. Filmen bliver den første danske spillefilm nogensinde med en YouTube-stjerne i hovedrollen. Filmen har premiere i alle landets biografer den 4. oktober 2018.