Bliv hjælper i Børneland og få billet til Joey Moe koncert

12. juni 2018 06:30 , af Brian Jørgensen

Der bliver ikke nogen ringriderfest, hvis det ikke var for de mange hjælpende hænder – sådan er det også når Ringriderfesten i Sønderborg stabler Børneland på benene.

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, men der er er ingen betaling for at være frivillig hjælper. Til gengæld er der en stor hjælperfest, fuld forplejning, sponsortøj og gratis adgang til pladsen alle dage. Hjælper man med minimum to vagter i Børneland inviteres man med til den store hjælperfest. Årets hjælperfest er den dobbelte koncert med både Joey Moe og Christopher i Mølleparken den 17. August. Trods den gratis billet til koncerten, er det dog er især det sociale sammenhold der gør at folk kommer igen år efter år.

- Behovet for hjælpere stiger hvert år i takt med antallet af aktiviteter i Børneland stiger. Sidste år var der ca. 200 frivilligere hjælpere og det er vi utroligt glade for. Uden dem var der intet Børneland, forklarer Brian Jørgensen Formand for Børnekomitéen.

Et gratis Børneland som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på. Over 360 frivillige vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster. Allerede nu er over 250 vagter besat. Mange er gengangere, som har været med i mange år – Men det er fortsat muligt at melde sig som hjælper, blive en del af sammenholdet og komme med til den dobbelte koncert.

Tilmeld som hjælper her:  http://ringriderfesten.dk/boerneland