Bliv hjælper i Ringriderfestens Børneland og få billet til koncertoplevelse i Mølleparken

Bliv hjælper i Ringriderfestens Børneland og få billet til koncertoplevelse i Mølleparken

11. maj 2022 11:56 , af Jens Michael Damm

De mange hjælpende hænder har afgørende betydning, når Ringriderfesten i Sønderborg stabler Børneland på benene. 

Der skal bruges mange hjælpere i Børneland, og det er fedt at være hjælper. Som hjælper får du gratis adgang til Ringriderpladsen alle dage, sponsortøj og fuld forplejning. Hjælper man med minimum to korte vagter eller én lang vagt i Børneland, inviteres man med til den store hjælperfest.

Årets hjælperfest er koncert i Mølleparken d. 12 eller 13. August. Som hjælper kan man vælge mellem QueenMachine/Hardinger Band eller Martin Jensen/Malte Ebert. Foruden de mange goder og den gratis koncert, er det især det sociale sammenhold, der gør, at mange hjælpere kommer igen år efter år.

-Behovet for hjælpere stiger hvert år i takt med antallet af aktiviteter i Børneland stiger. Til sidste fest var der over 150 frivilligere hjælpere og det er vi utroligt glade for. Uden dem var der intet Børneland, forklarer Jakob Bangsbo Boisen, Formand for Børnekomitéen.

Et gratis Børneland, som dækker en hel fodboldbane, er hvad Ringriderfesten igen i år kan byde på. Over 360 frivillige-vagter skal besættes, for at Børneland bliver en succes og en god oplevelse for de mange gæster.

-Vi ved, at mange vagter bliver revet væk, når vi åbner for tilmelding i dag. Så jeg håber vores hjælpere skynder sig at få tilmeldt sig selv og minde deres bff’er, bro eller buddy om, at de skal med, så vi kan få et hyl af en fest, siger Jakob Bangsbo Boisen. Man tilmelder sig ved at besøg.

Tilmeld dig her.