Børneland byder på årets eneste MGP koncert i Sønderjylland

21. juni 2016 12:43 , af Brian Jørgensen

Sønderborg Ringridning er med på DRs store MGP Turné 2016. Fredag den 8. juli går vinderne af MGP 2016 på scenen i Ringriderfestens Børneland.

Ida og Lærke løb med sejren i det danske MGP 2016 for børn med sangen 'Bar' for vildt!'. Sangen handler om at have en fest, og fest det skal der også være i Børneland fredag den 8. juli. Sønderborg er eneste sted i Sønderjylland på den officielle DR MGP 2016 Turné. Her synger Ida og Lærke deres vindersang, for at starte ringriderfesten for børn. En fest som varer helt indtil søndag. den 10. juli

- Det bliver bar’ for vildt, at vi i år starter ringriderdagene med en MGP Koncert. Noget vi har villet i flere år. Nu lykkedes det endelig, siger formanden for Børnekomitéen, Klaus Olesen.

For at give den fuld gas på scenen tager Ida og Lærke også danserne fra finalshowet med sig til Sønderborg. Derved vil der også være et lokalt islæt på scenen, idet danseren Christian Aagaard fra Aabenraa er blandt de fire dansere, der var med da Ida og Lærke da vandt MGP.

Med sig tager Ida og Lærke to andre finalister fra MGP 2016. Ida vil synge ”Min egen sang” og Phillip fra Esbjerg vil synge om ”Kongensgade”.  

MGP koncerten starter kl. 17.00 og det koster ikke ekstra for at komme ind og se koncerten. Indgang for børn koster kun de 10 kr., det koster for at komme ind på selve ringriderpladsen. Børnelands mange gratis aktiviteter er åben allerede fra kl. 12.30 og der varmes op til den store MGP koncert fra kl 16.00 når Michael Vogensen går på scenen og spiller.