Et helt land fyldt med gratis børneaktiviteter

4. juli 2018 07:00 , af Brian Jørgensen

Ringriderfestens Børneland byder igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år.

Det koster ikke en formue at tage børnene med til ringriderfest i Sønderborg. Når entréen, på kun 10 kr. for børn, er betalt byder Ringriderfestens Børneland igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. Aktiviteterne koster kun de guldmønter som børnene, selv graver op i guldgravningen.

- Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til et fantastisk Børneland, baseret på masser af frivillig arbejdskraft og samarbejde med forskellige sponsorer fortæller Brian Jørgensen formand for ringriderfestens børnekomité.

Alle Børnelands mange gammelkendte favoritter er med igen, for eksempel cykelringridning, MTB bane, ponyridning, guldgravning, militær forhindringsbane, squash, ansigtsmaling, ballonklovn, boldspil, et legeområde for de helt små og meget mere. Men der er også fundet plads til nyheder bl.a. fodbold dart og en gentagelse af succes fra sidste år – nemlig bowling.

Hver dag sker der specielle events, udover de faste aktiviteter. Fredag kan man prøve at spille minigolf på en 18 hullers golfbane. Lørdag er den helt store cykelringridningsdag hvor ringriderpladsen bliver fyldt med børn på cykler der dyster i galgerne. Søndag er den traditionsrige børnefrokost og Cartoon Networks’ sommerturné ligger vejen forbi Børneland med masser af ekstra aktiviteter. Søndag vil der også være koncert med YouTube-Stjernen Albert Dyrlund.