Få første parket til internationalt tattoo

23. marts 2018 11:39 , af Jens Michael Damm

Vil man være sikker på at få en plads på første parket til en af årets store Sønderborg-begivenheder – Ringriderfestens Internationale Tattoo lørdag den 7. juli – er det nu, man skal sikre sig en billet.

Gør man det inden 1. maj, er man - som en sidegevinst - sikker på at være med i lodtrækningen om en iPad.

Det er blot anden gang Ringriderfesten i Sønderborg gennemfører et stort anlagt tattooshow i de historiske omgivelser ved Sønderborg Slot. Der knap 2.000 nummererede siddepladser. Ved premieren i fjor var der stort set udsolgt til trods for en meget kølig sommeraften. Efterfølgende fik arrangementet gode anmeldelser. I år er Sønderborg det eneste sted i landsdelen, hvor der er tattooshow.

I 2018 kan Ringriderfestens Internationale Tattoo byde på deltagelse af Den Kongelige Livgardes Tamburkorps, Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Belgien, Dutch Pipe & Drums fra Holland, Aarhus Brass Band, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder. Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu. Årets konferencier er revydirektør Jeanne Boel fra Sønderborg Sommerrevy.

Nummererede billetter til showet fås på www.ticketmaster.dk. Med i billetprisen er gratis adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7.juli.

-Med den positive modtagelse nyskabelsen fik i fjor, har vi store forventninger til årets show. Målsætningen er, at det skal være en begivenhed, som tiltrækker publikum fra både Sønderjylland og Nordtyskland, siger formanden for arrangementskomiteen Søren Leth Johannsen.