Få undersøgt din bamse i Børnelands Bamsehospital

4. juli 2017 07:49 , af Brian Jørgensen

Selv om bamser for det meste er bløde og glade, kan de også komme til skade. Tag børnenes bamser med til Børneland og få dem undersøgt i Bamsehospitalet.

 Fredag den 7. juli får Ringriderfestens Børneland sin egen skadestue, den er dog kun forbeholdt bamser. Tag børnenes bamser med og de kan få en helt speciel undersøgelse og børnene kan få en introduktion til sundhedsvæsenet, på en sjov og lærerig måde. Når en bamse kommer på Bamsehospitalet møder den hospitalet gennem tre forskellige stande På de forskellige stande vil børnene være med til at tage deres bamse til sygeplejersken/lægesekræteren, røntgenlægen og bamselægen.

 -Vi kigger efter brækkede bamseben og betændte bamseører og i samarbejde med børnene behandler vi meget med bandager, plastre, kys og kram udtaler Katrine Hansen fra Bamsehospitalet.

 Bamsehospitalet er en aktivitet under studenterorganisationen International Medical Cooperation Committee (IMCC). IMCC er en frivilligt drevet paraplyorganisation, der danner rammen for op til 30 aktiviteter, der alle er involverede i sundhedsfremmende frivilligt arbejde. Bamsehospitalet arbejder forebyggende med at forbedre børns forhold til sundhedsvæsenet, samt give børnene en viden om både den syge og den raske krop.