Forrygende salg af Ringriderfestens lodseddel

28. maj 2018 12:42 , af Jens Michael Damm

-Har du endnu ikke købt en eller flere af Ringriderfestens lodsedler, så skal du slå til, når du møder en af sælgerne, for salget går over al forventning. Det store spørgsmål er om vi kan melde alt udsolgt inden selve ringriderfesten i dagene fra den 6. til 9. juli, siger Asger Sandhøj Jørgensen, formand Lotteri- og Tombolakomiteen i Ringriderfesten i Sønderborg

Interessen for Ringriderfestens lodseddel har aldrig tidligere været så stor, som den er i år. Baggrunden er, at hovedgevinsten er en smart rød Citroen C1 med kaleche fra autoforhandler Erling Høi-Nielsen. Og mulighederne for at vinde bilen er 1:15.000 – med andre ord er vinderchancen væsentlig større end i noget andet lotteri.

Lodsedlerne sælges af flere af byens foreninger, og flere foreninger har allerede efterlyst flere billetter, for salget går virkelig godt. Flere sælgere har allerede meldt alt udsolgt.

Der er trykt 15.000 lodsedler – 5.000 flere end normalt. Den samlede præmiesum er inklusiv Citroen C1 på godt 175.000 kr., og er dermed den største nogensinde.

-Der skal jo noget helt specielt i et år, hvor Ringriderfesten kan fejre sit 130 års jubilæum, siger Asger Sandhøj Jørgensen.

Borgere der vil se nærmere på hovedgevinsten kan gøre det ved bl.a. hovedindgangen til Bilka. I forbindelse med de kommende markedsdage er bilen parkeret ved Wohlenberg Vinhandel i Perlegade, og ved Sønderborg Slot, når den historiske ringridning finder sted fra den 3. juli.

Hos Erling Høi-Nielsen har salget af lodsedlerne også smittet af på publikumsinteressen for at få en prøvetur i en Citroen C1 – naturligvis ikke den røde ”ringriderbil”, men i en tilsvarende model.