Gør et godt køb efter børnenes cykelringridning

28. juni 2017 07:43 , af Brian Jørgensen

Igen i år er det muligt at købe nye børnecykler til en rigtigt god pris, på den årlige cykelauktion. Cykelauktionen afholdes i år lørdag kl. 16.00 I Børneland, efter børnenes gratis cykelringridning.

 Er børnene ikke så heldige at vinde en af de 4 børnecykler der er på spil til Børnelands gratis cykelringridning, vil der stadig være mulighed for at få en ny cykel med hjem. 8 børnecykler stillet gratis til rådighed af Fri BikeShop bliver solgt på auktion lørdag eftermiddag i Børneland.

 - Jeg er glad for samarbejdet med Ringriderfestens Børneland, og er stolt over at vi de sidste år har samlet mere end 50.000 kr. ind ved auktionen, penge som går til gode formål, siger Kent Nissen, fra Fri BikeShop Sønderborg.

 Alle pengene som kommer ind, bliver i år doneret ubeskåret til En god jul for alle. Foreningen En god jul for alle samler penge ind til at dårligt stillede børnefamilier i Sønderborg Kommune så de kan få tiltrængt julehjælp. Foreningens formål er indsamling af bidrag og gaver fra enkeltpersoner, foreninger og erhvervsliv med henblik på årlig uddeling af disse bidrag og gaver til enkeltpersoner, grupper og foreninger.

 Auktionen finder sted lige efter børnenes cykelringridning lørdag den 8. juli kl. 16.00. Hver krone der kommer ind via auktionen går i år ubeskåret videre til En god jul for alle. De købte cykler kan den efterfølgende uge afhentes hos Fri BikeShop efter service og sikkerhedstjek.