Gratis cykelringridning med præmier for over 25.000 kr

26. juni 2019 08:00 , af Brian Jørgensen

Alle vinder i Børnelands store gratis cykelringridning. Alle deltagere får en gratis børnebillet til Universe og gratis softice ved Promenaden. Tilmelder man sig inden, får man oveni en gratis tilmeldingspakke med muligheden for at vinde nye cykler til hele familien.

Selvom det er ganske gratis at deltage i cykelringridningen, er der alligevel chance for at vinde en af de flotte præmier. Præmierne har en samlet værdi af over 25.000 kroner. Cykelringridningen er for børn til og med 14 år. I hver af de tre alderskategorier 0 – 6 år, 7 – 9 år og 10 – 14 år dystes der om 3 præmier. Vinderen i hver aldersgruppe kan gå hjem med en helt ny børnecykel, nummer 2 i kategorien vinder et gavekort på 1000 kr., mens 3. Præmien i hver kategori vinder en cykelhjelm. Alle de flotte præmier er sponsoreret af Fri BikeShop i Sønderborg.

Men bare ved at deltage i Børnelands gratis cykelringridning vinder man. Alle forhåndstilmeldte børn kan gratis afhente en tilmeldingspakke, som indeholder ting til at pynte cyklen, overraskelser og et gratis lod til lykkehjulets extrachance. Dette lod giver muligheden for at vinde gratis cykler til hele familien. Da der er 2 voksen- og 2 børnecykler på højkant. Derudover får alle deltagende børn også en gratis børnebillet til Universe samt en kupon, som giver en gratis softice ved Promenaden efter endt cykelringridning.

- På trods af dine mange præmier er cykelringridning gratis – man skal bare melde sig til på cykelringridning.dk. Det skal man gøre for at være med i konkurrencen om cykler til hele familien, udtaler Formand for Børnekomitéen Brian Jørgensen.

Igen i år er der også præmier til de 3 bedst pyntede cykler. Præmierne til de bedst pyntede cykler er sponsoreret af Fri Bikeshop og Universe: 1. præmie: Børnecykel + Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2019, 2. præmie: Familie-sæsonkort til Universe for resten af 2019 og 3. præmie: 4 fribilletter til Universe i 2019. Vinderen kåres af et dommerpanel med Kent Nissen fra Fri BikeShop som formand.

-Det bliver sværere år efter år med at finde vinderne, fordi børnene gør mere og mere ud af det. Men det gør bestemt ikke noget, det er dejligt at se det farverige og fantasifulde optog gennem byen, udtaler Kent Nissen fra Fri BikeShop i Sønderborg.

Tilmelding til cykelringridning: http://www.cykelringridning.dk