Hollandsk og norsk topbands til Ringriderfesten i Sønderborg

Hollandsk og norsk topbands til Ringriderfesten i Sønderborg

4. juni 2024 16:39 , af Jens Michael Damm

Det er lykkedes for Ringriderfesten i Sønderborg at hente to internationalt kendte orkestre til at underholde ved årets store fest – både i optog gennem byen og ikke mindst i det internationale tattooshow i Sydjysk Sparekasse Skansen søndag den 14. juli kl. 19. Det er show og marchbandet Tamarco fra Leiderdorp i Holland og Tveit Union Musikkorps fra Kristiansand i Sydnorge.

Nordmændene var sidst på besøg i Sønderborg i 2022, og siden har orkestret blandt andet deltaget i Internationalt Tattoo Show i belgiske Ostende og Bremen Tattoo tidligere på året. Nordmændene er kendt for både at spille Beethoven og musik fra filmen Star Wars.

Det er første gang sønderborgenserne stifter bekendtskab med det hollandske show- og marchorkester, og bedømt efter deres hidtidige præstationer er der noget at se frem til.

Orkestret håndterer både symfonisk musik, Coldplays tidløse sound og Michael Jacksons magi.

-Vi har store forventninger til de to internationale orkestre, og jeg er sikker på, at de vil give en uforglemmelig oplevelse til de mange, der kommer til det internationale tattooshow, siger formanden for arrangementskomiteen, Henrik Hjortkjær.

På nuværende tidspunkt er der solgt mellem 300 og 400 billetter, og antallet stiger fra dag til dag. Det er helt normalt. Tattooet finder sted søndag den 14. juli kl. 19. Billetter til begivenheden fås på www. billetsalg.dk