Hovedpræmien i Ringriderfestens lotteri er to års kørsel i en Ford Mustang Mach-e

Hovedpræmien i Ringriderfestens lotteri er to års kørsel i en Ford Mustang Mach-e

10. maj 2023 11:42 , af Jens Michael Damm

Kør kvit og frit i en attraktiv el-bil fra BEKA Auto i Sønderborg. Du skal blot selv betale strømmen.                                                                                                                                          

Mange drenge/mænd og måske også piger/damer har gennem årene drømt om at køre i en Ford Mustang – den med hesten på kølergitteret. Nu kan drømmen gå i opfyldelse.

Ringriderfesten i Sønderborg har indgået en aftale med BEKA Auto. Det betyder, at årets vinder i to år får mulighed for at køre 40.000 kilometer i en rød Ford Mustang Mach-e. Det eneste, vinderen selv skal betale, er strømmen. Alt andet – forsikringer mv. – er betalt. Efter de to år kan vinderen naturligvis snakke med BEKA Auto om muligheden for at købe bilen.

-Ringriderfesten støtter alle bæredygtige initiativer, og derfor er det helt naturligt for os at finde en attraktiv elbil som årets førstepræmie. Jeg er overbevist om, at det for mange vil være en drøm at få lov til i to år at køre rundt i en sådan en elbil. Det eneste du skal koncentrere dig om – bortset fra trafikken – er at finde en ladestander. Den del må du selv betale. Alt andet har vi og BEKA taget os af, siger formanden for lotteri- og tombolakomiteen Asger Sandhøj Jørgensen.

-Årets hovedpræmie fortæller også lidt om den udvikling vores lotteri har været igennem, siger Asger Sandhøj Jørgensen. De første år havde vi en hest som førstepræmie. Så ændrede vi det til et rejsegavekort, og siden en mindre ny benzindreven bil. Nu går vi ind i el-bil alderen, så du kan sige, at vi har bevæget os fra én hest til nu 269 hestekræfter (HK).

Muligheden for at vinde hovedpræmien er faktisk stor. Ringriderkomiteen har valgt at trykke blot 17.000 lodsedler.

Ringriderfestens lotteri betød i fjor, at festen kunne glæde områdets foreninger med et samlet beløb på 263.000 kr.

Den røde Ford Mustang Mach-e vil frem til ringriderfesten i juli blive præsenteret rundt om i Sønderborg, bl.a. ved Bilka. Her vil man kunne opleve bilen og høre mere om dens egenskaber.

Foto: Ole Kæhler