Køb billet online og kom billigt til ringridning

25. april 2019 14:26 , af Jens Michael Damm

Skal familien til ringridning i Sønderborg i år, så kan du allerede nu købe jeres billetter online med rabat, og dermed slippe for at stå i kø ved indgangen.

En familiebillet – to voksne og tre børn til og med 13 år – kan komme ind på Ringriderpladsen for 80 kroner for en dagsbillet, hvis de køber den online senest 1. juli. Venter familien at købe billettere ved indgangen er prisen 140 kr. – 2 voksne á 40 kr. og tre børn á 20 kr.

Muligheden for online køb omfatter også voksne, der kan købe et firedagskort til 80 kr. og derved spare 80 kr. i forhold til en normal billet.

Sammenlignet med prisen i fjor er billetprisen ændret med 10 kr. for både voksne og børn. Det er første gang i 12 år, at billetprisen justeres. Baggrunden er, at aktivitetsniveauet på pladsen er forøget i bl.a. Børneland og samtidig er udgifterne steget til det store udbud af gratis musikunderholdning, der hvert år glæder både borgere og turister.

Børn under fire år har fortsat gratis adgang.

Køb af onlinebilletter skal ske inden 1. juli ved at klikke ind på: https://bookingportal.com/entre-til-ringriderpladsen

Ringriderfesten i Sønderborg finder i år sted i dagene fra fredag den 12. juli til og med mandag den 15. juli.

Et af højdepunkterne er det store internationale tattooshow ved Sønderborg Slot lørdag den 13. juli. På nuværende tidspunkt har 250 sikret sig en plads. Billetter til dette specialarrangement skal købes særskilt på www.ticketmaster.dk