Kom til ringridning og gør en go’ handel

17. maj 2018 12:48 , af Jens Michael Damm

Interessen for at gøre en god handel går aldrig af mode – hvad enten det er nyt eller gammel, der står på indkøbslisten.

Det er baggrunden for, at Ringriderfesten i Sønderborg i år har taget initiativ til et stort kræmmermarked på boldbanerne ved Sønderborg Stadion i umiddelbar forlængelse af Ringriderpladsen. Man forventer, at alene mellem 20.000 og 25.000 vil gæste kræmmermarkedet i dagene fra den 6. til 9. juli.

Initiativet skal samtidig ses som en aktivitet, der kan være med til at øge publikumstilstrømningen til Sønderjyllands største ringriderfest, hvor knap 500 ryttere fredag og søndag henrykker publikum med det spektakulære ridt gennem galgerne. Dertil kommer naturligvis fest og stemning i de mange telte på pladsen.

Vil man allerede nu sikre sig en stadeplads skal man ringe til Susanne på telefon 28 80 03 96 eller til Laurids på 21 74 88 17 efter kl. 15. Susanne og Laurids kan også kontaktes på mail laurids.sanne@gmail.com

Allersidste tilmeldingsfrist er den 1. juli, men hvorfor vente til sidste øjeblik? Det er nu de bedste pladser rives væk.