Kultur i Syd fordobler plakatbeløb til Natteravnene

6. april 2022 14:15 , af Jens Michael Damm

Ringriderforeningen i Sønderborg og Grafisk Arbejde fortjener al mulig ros for det uselviske initiativ, de har taget med salg af en ringriderplakat til fordel for genetableringen af Natteravnene i Sønderborg. Det er flot og viser, hvad vi kan når vi står sammen. På den baggrund har vi besluttet at fordoble det beløb, som foreningen indsamler, siger direktør for Kultur i Syd Jes Johansen.

Indtil nu har salget af Jeppe Nedergaards plakat ”Synsprøven” indbragt 9.500 kr. Salget af plakaten sker fra ejendomsmæglerkæden homes butik på Møllebakken 7 i Sønderborg. Plakaten findes i to størrelser A4 og A3, og prisen er henholdsvis 50 og 100 kr.

Salget af plakaten fortsætter frem til Natteravnene gennemfører sin stiftende generalforsamling i begyndelsen af maj. Herefter vil det samlede salg blive opgjort, og Kultur i Syds donation lagt oveni. Så den nystartede forening vil begynde med en kassebeholdning på den rigtige side af 20.000 kr.

Det er bestemt ikke noget vi er vant til, siger Jesper Schultz fra Natteravnene. Selvom foreningen ikke er officielt etableret endnu, kan man allerede nu møde de gulklædte Natteravne i Sønderborgs natteliv