Kun 20 kr. for en hel dag fyldt med børneaktiviteter

10. juli 2019 08:00 , af Brian Jørgensen

Ringriderfestens Børneland byder igen på masser af aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. Når Entréen på kun 20 kr. er betalt er alle aktiviteter i Børneland gratis.

Det koster ikke en formue at tage børnene med til ringriderfest i Sønderborg. Når entréen, på kun 20 kr. for børn, er betalt byder Ringriderfestens Børneland igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. Aktiviteterne koster kun de guldmønter som børnene, selv graver op i guldgravningen.

- At kunne udbyde så mange gratis aktiviteter er kun muligt med masser af frivillige og samarbejde med forskellige sponsorer. Tak for den store opbakning og frivillige arbejdsindsats, som alle involverede ligger i det, forklarer Brian Jørgensen formand for Ringriderfestens børnekomité.

Alle Børnelands mange kendte favoritter er med igen, for eksempel cykelringridning, MTB bane, ponyridning, bowling, guldgravning, militær forhindringsbane, squash, ansigtsmaling, ballonklovn, boldspil, et legeområde for de helt små og meget mere. Men der er også fundet plads til nyheder bl.a. Bumperballs, 500m2 lasergames område, mini hoppeborge og ikke mindst et gensyn med Gyroxtreme.

I samarbejde med Als udlejning præsenterer Børneland Danmarks eneste Gyroxtreme. Gyroxtreme bliver brugt af bla. NASA og US ROYAL AIR FORCE til træning af deres astronauter og piloter. Gæsterne i Børneland kan glæde sig til en tur som giver følelsen af vægtløshed uden de behøver at sætte sig i en raket og flyve ud i rummet.

To af de store højdepunkter i Børneland er Cykelringridning og Ringriderfrokosten. Begge selvfølgelig gratis at deltage i for børnene. Lørdag er det den helt store cykelringridningsdag. Børneland bliver fyldt med børn på cykler, der dyster i galgerne om præmier for mere end 25.000 kr. Søndag er det tid til den traditionsrige børnefrokost. Der vil også være koncert med Gammelfar Musik, som spiller sine populære parodier og den helt nye Børnelandssang.