Lotteribilen kører til Hjordkær

2. august 2018 13:35 , af Jens Michael Damm

Fhv. optiker Frede Møller blev den heldige vinder af den røde Citroen C1

Der holder en VW Polo og en ældre Audi A6 i garagen hos fhv. optiker Frede Møller i Hjordkær ved Rødekro. Nu får de to tyske biler selskab af en smart rød Citroen C1 med kaleche – og den er endda ganske gratis.

Frede Møller besøger hvert år ringriderfesterne i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa. Under besøget i Sønderborg sammen med nogle venner købte han fem af Ringriderfestens lodsedler.

-Sælgeren sagde med et smil på læben, at vi ville vinde bilen, hvis vi købte nogle lodsedler, siger Frede Møller. Og det gjorde han. I dag fik han overrakt nøglerne til den fikse C1 hos lotteriets hovedsponsor autoforhandler Erling Høi-Nielsen i Sønderborg.

-Vi køber gerne nogle lodsedler, når vi får dem tilbudt, for vi ønsker at støtte gode formål, men det er ikke altid, vi får tjekket om der er gevinst. Vi hænger lodsedlerne op på køleskabet, og så glemmer vi egentlig alt om det.

Sådan var det også gået med Ringriderfestens lodsedler, hvis ikke Frede Møllers hustru Kirsten ved en ren tilfældighed, hentede de fem lodsedler og tjekkede numrene. Stor var overraskelsen, da det viste sig, at de havde det rigtige nummer 3597, og så blev Ringriderkomiteen kontaktet. Nu er den røde Citroen C1 familien Møllers ejendom.

-Det var et svineheld, at Kirsten hentede lodsedlerne. Vi vinder ellers aldrig noget særligt. Måske en bog eller en halvtredser, så vi er meget, meget overrasket og naturligvis glade, siger Frede Møller.