Lykkehjul med vild præmie til hele familien

28. juni 2019 08:00 , af Brian Jørgensen

Alle der prøver lykken i Børnelands lykkehjul, vinder en præmie. Men som noget nyt er der en extra chance – muligheden for at vinde nye cykler til hele familien.

Har man prøvet Børnelands lykkehjul, får man i år et extrachance-lod. Udfylder man dette med sine kontaktoplysninger, er man med i konkurrencen om ikke mindre end nye cykler til hele familien. Fri BikeShop i Sønderborg har sat en ekstraordinær præmien på højkant, hvor man kan vinde 2 voksen- og 2 børnecykler, hvis man er den heldige vinder.

Der er dog præmier til alle, der prøver lykkehjulet i Børneland. Lykkehjulet er nemlig igen fyldt med masser af gaver. Dette er kun muligt fordi byens butikker, hvert år er meget behjælpelige med at sikre disse mange gaver. Gaverne donerer de gratis til Børnelands lykkehjul og det gode formål. Over 60 butikker har i år medvirket og givet gaver til lykkehjulet.

-Vi har i mange år støttet flere aktiviteter i Børneland og synes det er et fantastisk arbejde alle de frivillige gør for kommunens børn. Vi håber med den nye ekstra præmie, at Børneland kan samle endnu flere penge ind til det gode formål, udtaler Kent Nissen fra Fri BikeShop Sønderborg.

Lykkehjulet, der som den eneste aktivitet koster penge i Børneland, har i flere år samlet penge ind til et godt formål.  Igen i år samarbejder Ringriderfesten med foreningen ’En god jul for alle’, der sikrer julehjælp til socialt dårligt stillede familier i Sønderborg Kommune. Alle penge der kommer ind i Børnelands lykkehjul, går ubeskåret til foreningen.

- Vi er utroligt glade, for den indsats Børneland og dets sponsorer gør for at støtte op omkring ’En god jul for alle’. Jeg er stolt over så mange butikker bakker, fortæller Henning Petersen fra ’En god jul for alle’. 

Foreningen ”En God Jul til Alle” samler penge ind til at dårligt stillede børnefamilier i Sønderborg Kommune, så de kan få tiltrængt julehjælp. Foreningens formål er indsamling af bidrag og gaver fra enkeltpersoner, foreninger og erhvervsliv med henblik på årlig uddeling af disse bidrag og gaver til enkeltpersoner, grupper og foreninger.