Pynt cyklen og vind en ny!

1. juli 2019 08:00 , af Brian Jørgensen

Den flottest pyntede cykel i Børnelands gratis cykelringridning den 13. juli, vinder både en ny børnecykel og 2019 sæsonkort til Universe for hele familien.

Udover der kæmpes om en ny cykel som førstepræmie i galgerne for hver aldersgruppe, er der også en ekstra præmie i form af en ny cykel, til den flottest pyntede cykel i optoget. Der forventes igen op mod 200 deltagere, i det som har udviklet sig til det største cykelringridning for børn der findes. Børnenes cykelringridning ved Ringriderfesten i Sønderborg, skydes i gang med optog gennem byen lørdag d. 13. juli kl. 13.30. Det hele starter ved Fri BikeShop, hvor man kan ligge sidste hånd på pynten, inden Broager Show-Band med Broager Pipes and Drums og Sønderborg Pipes and Drums sætter optoget i gang mod pladsen.

- Det er en god tradition at deltagerne har flot pyntet deres cykler.  Vi håber på masser af kreative og flotte cykler i optoget, siger Kent Nissen fra Fri BikeShop, der er medarrangør sammen med Ringriderfestens Børneland.

Igen i år er det ikke bare det cyklende barn der vinder, men hele familien kan vinde med den bedst pyntede cykel. De 3 bedst pyntede cykler præmieres nemlig også med sæsonkortpakker eller billetter til Universe for hele familien. Ringriderfestens Børneland opfordrer hele familien til at komme med på ringriderpladsen til en hyggelig eftermiddag.

Forhåndstilmelding til Cykelringridning på:  www.cykelringridning.dk