Ringrider-lotteri med Citroen C1 som hovedgevinst

3. maj 2018 16:39 , af Jens Michael Damm

Uge efter uge bruger danskerne store summer i et håb om, at de kan score den store gevinst i enten tips, klasse- og varelotterier og diverse andre spil. Men gevinstchancerne er meget, meget minimale. Det er de til gengæld ikke i det lotteri, som Ringriderfesten i Sønderborg nu sætter i gang. Her er muligheden for at vinde en spritny rød Citroen C1 med solkaleche 1 til 15.000, og jo flere lodsedler man køber jo større en gevinstchancen.

Ringriderfestens traditionsrige lotteri har for første gang nogensinde en fiks lille bil som hovedgevinst, i lotteriet, der har en rekordstor samlet gevinstsum på godt 175.000 kr. – hvoraf bilens værdi udgør 113.000 kr.

-Vi har store forventninger til årets salg af lodsedler. Derfor har vi øget antallet af lodder fra 10.000 til 15.000 siger formanden for Lotterikomiteen Asger Sandhøj Jørgensen. Med den flotte hovedgevinst er jeg overbevist om, at årets lodsedler nærmest vil blive revet væk. Så mit råd er. Vent ikke for længe med at købe en lodseddel.

At årets hovedgevinst er en bil har kun kunnet ladet sig gøre ved et tæt samarbejde med den autoriserede Citroen-forhandler Erling Høi-Nielsen Biler, med afdelinger i både Sønderborg og Rødekro.

-Ringridning har stor betydning for alle i Sønderborg, og derfor er det naturligt for os at indgå et tættere samarbejde med Ringriderfesten. Det er jo en måde, hvorpå vi får øget opmærksomhed om vores virksomhed, og samtidig er vi med til at støtte en god sag, fordi overskuddet fra lodseddelsalget går til blandt andet sports- og pensionistforeninger, siger Lajla Høi-Nielsen.

Lotteribilen vil frem til Ringriderfesten i juli kunne ses centrale steder i Sønderborg bl.a. ved Sønderborg Sommerrevy og ved Bilka. Vinderen finder man i løbet af juli.