Ringriderfesten lover tørvejr til tattooshow

4. juli 2019 16:00 , af Jens Michael Damm

Mange musik- og showinteresserede sønderjyder tjekker næste dagligt vejrudsigten. Hvordan bliver vejret lørdag den 13. juli om aftenen i Sønderborg. Bliver det regn, blæst eller tørvejr, når Det internationale Tattooshow begynder ved Sønderborg Slot kl. 21.30.

Det svingende sommervejr kan i øjeblikket tydeligt aflæses på forsalget af billetter til Sønderjyllands eneste tattoo i 2019. Lidt over en uge før showet går i gang er der solgt 600 af knap 2.000 billetter.

 -Vejret har stor betydning for publikumsinteressen. Det er vi helt klar over, og derfor har vi indkøbt et større antal regnslag, som publikum får udleveret i tilfælde af regn – så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Køb billetten nu. Vi har ”sørget for tørvejr” og har i det hele taget gjort alt hvad vi kan for at publikum får en god aften. siger formanden for Arrangementskomiteen Henrik Hjortkjær.

Tattooet bliver en helt speciel oplevelse, med militærorkestre fra England, Ukraine og Bulgarien. Det er orkestre, som alle er kendt fra internationale musikarrangementer.

Fra England kommer The Honourable Artillery Company, fra Bulgarien messingorkestret The Guardsmen og fra Ukraine The Military Orchestra og The 194th Pontoon-Bridge Regiment of The State Special Transport Services of Ukraine.

De danske indslag indeholder naturligvis Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes and Drums, Aarhus Brass Band og Ringriderfestens Heroldere. Aftenens konferencier er sangeren og entertaineren Christoffer Brodersen.

Billetter til Det internationale Tattooshow kan købes på www.ticketmaster.dk