Ringriderfestens Børneland er fyldt med gratis aktiviteter

6. juli 2017 07:52 , af Brian Jørgensen

Ringriderfestens Børnelands byder igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år.

 Det koster ikke en formue at tage børnene med til ringriderfest i Sønderborg. Når entréen, på kun 10 kr. for børn, er betalt byder Ringriderfestens Børneland igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. Aktiviteterne koster kun de guldmønter som børnene, selv graver op i guldgravningen.

 - Vi er stolte over igen at kunne byde velkommen til et fantastisk Børneland, baseret på masser af frivillig arbejdskraft og samarbejde med forskellige sponsorer fortæller Brian Jørgensen formand for ringriderfestens børnekomité.

 Alle Børnelands mange gammelkendte favoritter er med igen, for eksempel cykelringridning, MTB bane, ponyridning, guldgravning, militær forhindringsbane, squash, ansigtsmaling, ballonklovn, boldspil, et legeområde for de helt små og meget mere. Men der er også fundet plads til nyheder bl.a. en bowlingbane.

 Hver dag sker der specielle events, udover de faste aktiviteter. Fredag kommer både Bamsehospitalet og Cirkus Panik. I Bamsehospitalet kan børnene få undersøgt og behandlet deres bamser. Cirkus Panik byder både på forestilling og workshop hvor alle kan prøve kræfter med gøgleriet. Lørdag er den helt store cykelringridningsdag hvor ringriderpladsen bliver fyldt med børn på cykler der dyster i galgerne. Søndag er den traditionsrige børnefrokost og Cartoon Networks’ sommerturné ligger vejen forbi Børneland med masser af ekstra aktiviteter.

 -Vi har et så stort program klar år at vi har måtte flytte børnenes ringriderfrokost op i hesteskoen, for at få plads til det hele, uddyber Brian Jørgensen, formand for Børnekomitéen.