Spejdere sætter de første spor i Børneland

21. juni 2017 07:36 , af Brian Jørgensen

I 2017 bliver den helt store begivenhed i Sønderborg, Spejdernes Lejr med forventet 40.000 spejdere og endnu flere gæster. Spejderne sætter de første spor op til den store lejr i Ringriderfestens Børneland.

 Børneland byder igen på masser af gratis aktiviteter til børn i alderen 0-14 år. I år med besøg af lokale spejdere som giver prøver på spejderlivet med forskellige aktiviteter, for at markere Spejdernes Lejr som i 2017 afholdes i Sønderborg. De lokale spejdere kommer til at være lige ved siden af hærvejens spejdere, der igen i år kommer med en klatrevæg. Klatrevæggen indbyder med sine 7 meter til at klatrer i højden. Med ruter for både store og mindre børn er der udfordringer for alle, for at komme til tops og nyde udsigten og hele Børneland.

 - Klatrevæggen har de sidste par år været en kæmpe succes og vi er glade for at lokale spejdere og Stark er med til at give ekstra spejderliv i Børneland. På trods af det er kort tid inden Spejdernes Lejr løber af stablen, fortæller Brian Jørgensen formand for ringriderfestens børnekomité.

 Under Spejdernes Lejr opstiller Stark en ”filial” på lejrpladsen med et bredt sortiment af varer, som spejderne kan få brug for. Ud over butikken laver Stark også aktiviteter som de bringer med på lejren. Disse aktiviteter kan testes af allerede i Børneland, Stark vil give snig præmiere på aktivisterne så byens børn kan komme i Børneland og prøve dem først.