Tattoobilletter under juletræet og som adventsgaver

Tattoobilletter under juletræet og som adventsgaver

7. december 2023 12:16 , af Jens Michael Damm

Den succes, som Ringriderfesten i Sønderborg i sommer havde med sit Internationale Tattoo Show, kan nu direkte aflæses på forsalget af billetter til tattooet i 2024. Salget er på nuværende tidspunkt større end tidligere. En af årsagerne kan også være, at køber man en billet senest juleaften den 24. december er prisen 160 kr. hvorefter prisen stiger med 35 kr. til 195 kr.

-Det er jo en klækkelig rabat. Ja, kald det blot et ”røverkøb”, siger formanden for arrangementskomiteen Henrik Hjortkjær, der har ansvaret for tattooet. Vi ved, at flere også allerede har reserveret ophold på flere af byens hoteller. Det er positivt. Derfor er det en populær gave at lægge under juletræet eller give i adventsgave.

I øjeblikket er arrangørerne travlt optaget af at forhandle med de orkestre, der skal deltage. Man kigger på orkestre i blandt andet Holland, Belgien og Norge. Det er alle lande med stolte musiktraditioner, som har gjort orkestrene eftertragtet over hele Europa. Ringriderfestens store udfordring er, at tattooshowet i år finder sted midt i juli, hvor mange orkestermedlemmer kan have begyndt sommerferien.

-Men den udfordring klarer vi også, siger Henrik Hjortkjær med fasthed i stemmen. Vi glæder os til i løbet af foråret at præsentere de enkelte orkestre. Billetter fås på www.billetsalg.dk, og arrangementet finder sted i Broager Sparekasse Skansen. Billetter inkluderer entré til Ringriderpladsen søndag aften.