Tattooshow flytter fra slot til skanse

Tattooshow flytter fra slot til skanse

4. januar 2022 12:55 , af Jens Michael Damm

Ringriderfesten i Sønderborg flytter sit traditionsrige tattooshow fra pladsen foran Sønderborg Slot til Broager Sparekasse Skansen, når arrangementet næste år gennemføres lørdag den 9. juli.

I Skansen får 2.200 publikummer mulighed for at sidde i lune og tørre omgivelser og se et show med deltagelse af både danske og internationale orkestre. Offentliggørelsen af de deltagende orkestre vil ske lidt efter lidt frem mod sommer.

-Vi ved, at tattoointeressen er stor i Sønderjylland og Nordtyskland. Hidtil er omkring 70 pct. af billetterne solgt indenfor de sidste to uger op til arrangementerne. Publikum har lige villet tage bestik af vejrsituationen, før de købte en billet. Det behøver de ikke længere. Nu kan de trygt købe en billet og være sikker på, at hverken regn eller blæst ødelægger oplevelsen. Nu foregår det hele i en arena, som både anvendes til sport og koncertarrangementer. Her er akustikken i top, siger formanden for Ringriderfestens arrangementskomité, Henrik Hjortkjær.

Salget af billetter til sidetribunerne – langsiderne - indledes nu, og kan købes frem til 31. januar med en earlybird-rabat til 150 kr. Fra 1. februar stiger prisen til 185 kr. Billetterne købes på www.billetsalg.dk

Tattooshowet begynder kl. 19.00, og når arrangementet er slut nogle timer senere, har Ringriderfesten arrangeret shuttlebusser fra Skansen på Aabenraavej til Ringriderpladsen, hvor festen kan fortsætte.