Vandt iPad på Tattoobilletter

18. maj 2018 13:20 , af Jens Michael Damm

Grethe Nedergaard, der er indehaver af forretningen Sports- & Helsemassage i Dybbøl, blev den heldige vinder af den iPad som Ringriderfesten i Sønderborg trak lod om blandt de mange, der inden 1. maj havde sikret sig billetter til det store internationale tattooshow ved Sønderborg Slot den 7. juli.

Grethe var synligt overrasket, da hun modtog meddelelsen om gevinsten, for det er nemlig første gang hun vinder en gevinst i den størrelsesorden. Det var statsautoriseret revisor hos EY, Allan Schøne, der fungerede som Lykkens Gudinde.

Grethe har sammen med sin mand gennem flere år været en trofast tilskuer til de tattoos der har været på Ringriderpladsen, og var også i fjor bland tilskuerne til det første internationale tattooshow ved slottet. Derfor var det helt naturligt for hende at købe billet til årets show, der er det eneste af sin art i Sønderjylland.

Grethe stammer fra Augustenborg, og har i adskillige år været en aktiv ringrider, og har mange gange deltaget i ringridningen i Sønderborg. I dag er hun hoppet ned fra hestens ryg, og oplever i stedet rytterdysten fra tilskuerpladserne og ser rytteroptoget gennem byen.

Det var medlem af Arrangementskomiteen, privatkundechef i Kreditbanken i Sønderborg, Bjarne Mortensen, der overrakte iPad’en til en glad Grethe.

På nuværende tidspunkt er flere end 400 billetter til det internationale tattooshow afsat, og Ringriderfesten venter øget salg i de kommende uger efter DMI har forudsagt, at vi får et fornuftigt sommervejr i juli. Skulle der falde en dråbe regn, har Ringriderfesten naturligvis sørget for regnslag til publikum.

Billetter til tattoo kan købes på www.ticketmaster.dk og prisen, der inkluderer adgang til Ringriderpladsen lørdag den 7. juli, er mellem 110 og 150 kr.

I arrangementet optræder Gardehusarregimentet, Tveit Union Musikkorps fra Norge, K&G Leiden fra Benelux, Aarhus Brass Band, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes & Drums og naturligvis Ringriderfestens egne Herolder. Blandt de øvrige medvirkende er den internationalt kendte violinist Alexandru Radu. Årets konferencier er revydirektør Jeanne Boel fra Sønderborg Sommerrevy.