Var du til Byfest i Varnæs så har du måske vundet en Ford Mustang Mach-E

Var du til Byfest i Varnæs så har du måske vundet en Ford Mustang Mach-E

8. august 2023 12:31 , af Jens Michael Damm

Ringriderfesten i Sønderborg leder med lys og lygte efter vinderen af hovedgevinsten i årets store lotteri.

 Hovedgevinsten i Ringriderfesten i Sønderborgs store lotteri – en Ford Mustang Mach-E – holder stadig sikkert parkeret hos BEKA Auto i Sønderborg.

Endnu har ingen med det heldige nummer 9597 meldt sig. For at være sikker på at få udleveret den flotte gevinst, skal vinderen henvende sig senest den 4. september. Dagen efter er det for sent.

-Jeg håber bestemt ikke, vi kommer i en situation, som for et par år siden, hvor vi ikke fandt frem til vinderen. Vi har en hovedgevinst, for at den skal vindes og gøre vinderen glad, siger formanden for Ringriderfestens Tombola- og Lotterikomite Asger Sandhøj Jørgensen.

Samtidig opfordrer han alle, der besøgte byfesten i Varnæs til at checke lommer, jakker og tasker for at se, om der skulle gemme sig en lodseddel med det rigtige vindernummer.

-Blandt de mange sælgere, vi har haft, er der rygter om, at netop lodsedler med serienumre 9000 er solgt i stort antal ved festen i Varnæs. På alle lodsedler var der et skrabelod, og her er vinderen af hovedgevinsten et rejsegavekort på 5.000 kr. til Gislev Rejser, fundet på et lod solgt i Varnæs, så hvorfor skulle vinderen af bilen ikke befinde sig i samme område.

-Skulle vi ikke komme af med bilen, tilfalder værdien af bilen Ringriderfesten. Sidst, man ikke kom af med hovedgevinsten, tilfaldt gevinstens værdi det foreningsliv, der årligt nyder godt af Ringriderfestens donationer.