Virtuel Herrefrokost 2020

Herrefrokost så godt vi kan...

Kl 12.00, d. 13. juli, sender der live fra en nabohave til Ringriderpladsen.

FØLG LIVESTREAMING HER PÅ HJEMMESIDEN...

Ringriderfestens Herolder blæser selskabet til bords, og resten af Arenakomiteen sidder andet sted i haven klar til at medvirke til live-sendingen.

Ved hovedbordet sidder:

Formand Jes Andersen, Næsteformand Jan Rasmussen, Ritmester Hans Otto Evers, Formand for Arenakomiteen Stig Klausen, Toastmaster Leif Maibom og Borgmester Erik Lauritsen

Som sædvanligt byder formanden velkommen, og overlader ordet til toastmasteren, der herefter leder frokostens gang på den sædvanlige småfrække, morsomme måde.

Live-sendingen er berammet til at vare ca to en halv time, og der vil i princippet følge en helt traditionel Sønderborg Herrefrokost, hvor vi er sammen - hver for sig.

Så vi synger naturligvis flere af de traditionelle sange.

Det store ringriderorkester er erstattet af en enkelt musiker - Thomas Pakula, der assisteret af forsanger Christoffer Brodersen er garant for, at sangene synges på ægte  frokostmaner.

Der vil blive live-sendt direkte taler fra haven, og der vil også blive gensyn med klip fra nogle af de store, sjove, fantastiske taler, der har været ved tidligere herrefrokoster.

Det store musikalske indslag med udenlandske militærorkestere, må vi desværre undvære i år, men der bliver naturlig musikalske overraskelser sendt live direkte fra haven.

Hent sangene til frokosten

Her kan du hente en PDF med alle sangene fra sanghæftet i A4. Så kan du skrive den ud til dine gæster.

Download